RECEPTES

POP A LA PLANXA AMB VERDURES

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

  • 1 pop cuit
  • 2 rodanxes de carbassa, 1 pastanaga, 1 carbassó, tomàquets Cherry, 2 patates petites, 2 grans d'all
  • Oli d'oliva verge extra
  • Julivert fresc i sal
 

PREPARACIÓ

  • Agafeu les verdures que vulgueu; en aquest cas, carbassa, pastanaga, patata, carbassó i tomàquets Cherry. Peleu les verdures, renteu-les i talleu-les en rodanxes o en juliana.
  • D’altra banda, feu bullir les patates tallades a rodanxes durant 5 minuts.
  • Col·loqueu totes les verdures en una safata de forn amb paper per a enfornar, mirant de repartir-les bé perquè no quedin les unes sobre les altres. Afegiu-hi una mica de sal, pebre negre molt i un raig d’oli d’oliva verge extra.
  • Amb el forn ja calent a 200 °C, enforneu la safata durant 20 minuts aproximadament.
  • En una planxa a foc fort, feu coure el pop per una banda i per l’altra fins que quedi ben daurat: un parell de minuts per cada banda. Podeu coure el tentacle sencer, partit per la meitat, o tallat en trossos grans. No cal que el saleu.
  • En un plat, prepareu una base amb les verdures rostides, després afegiu-hi el pop i, si voleu, condimenteu-ho tot amb oli d’all i julivert.

altres receptes

POLLASTRE AMB HERBES A LA LLIMONA

PER A 4 PERSONES

Veure més

DAIQUIRI DE MADUIXA

Així de fàcil

Veure més
Loading...