RECEPTES

POLLASTRE AMB HERBES A LA LLIMONA

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

  • 4 pits de pollastre
  • 500 g de patates petites, tallades per la meitat
  • Sal i pebre
  • 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • 4 cullerades de mantega
  • 4 grans d'all, picats
  • 2 cullerades de suc de llimona, més 1 llimona, en rodanxes fines
  • 1 cullerades de fulles de farigola fresca, més 4 branquetes
  • 1 culleradetes de romaní fresc picat
  • 1 culleradetes d'orenga
  • Julivert fresc picat, per a decorar

PREPARACIÓ

  • Preescalfeu el forn a 220 °C. Salpebreu el pollastre. En una paella gran a foc mig-alt, escalfeu 1 cullerada d'oli, i coeu el pollastre fins que estigui daurat. Gireu-lo i coeu-lo 2 minuts més, i després transferiu-lo a un plat.
  • Abaixeu el foc. Incorporeu la mantega a la paella, removent-la perquè es fongui. Afegiu l'all i sofregiu-lo. Afegiu el suc de llimona i traieu la paella del foc. Aboqueu la barreja de mantega en un bol resistent a l'escalfor i agregueu-hi fulles de farigola, romaní i orenga. Salpebreu-ho.
  • Incorporeu les patates i les 2 cullerades restants d'oli a la paella. Salpebreu-les i barregeu-les bé. Transferiu la paella al forn i deixeu-les coure fins que estiguin lleugerament daurades, uns 30 minuts.
  • Remeneu les patates i col·loqueu-hi rodanxes de llimona, farigola i el pollastre al damunt. Torneu-ho a enfornar fins que el pollastre estigui ben cuit i les patates tendres, tendres, 15 minuts aproximadament. Serviu-ho amb la salsa de mantega escampada sobre el pollastre i les patates i empolvoreu-ho amb julivert.

altres receptes

DAIQUIRI DE MADUIXA

Així de fàcil

Veure més

MOJITO

REFRESCANT I DELICIÓS

Veure més
Loading...