RECEPTES

COSTELLES DE XAI AMB MEL

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

  • 8 costelles de xai de l'Aragó
  • ½ ramet de romaní
  • 1 cabeça d'alls
  • 12 patates petites
  • 3 cullerades de mel
  • 2 branquetes de canyella
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

PREPARACIÓ

  • Renteu les patates i, sense pelar-les, talleu-les per la meitat.
  • Col·loqueu-les en una plata apta per a forn, salpebreu-les, escampeu-hi romaní picat pel damunt i ruixeu-les amb un rajolí d'oli.
  • Salpebreu les costelles, poseu-les a la plata del forn amb les patates i afegiu-hi unes branquetes de romaní, la canyella i una cabeça d'alls tallada per la meitat en horitzontal.
  • Regueu la carn amb un raig d'oli i introduïu-la al forn, preescalfat a 190°. Coeu-la durant uns 30 minuts, fins que estigui ben daurada.
  • Retireu la plata del forn i pinteu la carn, encara calenta, amb la mel. Serviu-la amb les patates.
  • Ho podeu acompanyar d'unes fulles tendres d'espinacs.

altres receptes

POLLASTRE AMB HERBES A LA LLIMONA

PER A 4 PERSONES

Veure més

DAIQUIRI DE MADUIXA

Així de fàcil

Veure més
Loading...