INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
- 8 costelles de xai de l'Aragó
- ½ ramet de romaní
- 1 cabeça d'alls
- 12 patates petites
- 3 cullerades de mel
- 2 branquetes de canyella
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
PREPARACIÓ
- Renteu les patates i, sense pelar-les, talleu-les per la meitat.
- Col·loqueu-les en una plata apta per a forn, salpebreu-les, escampeu-hi romaní picat pel damunt i ruixeu-les amb un rajolí d'oli.
- Salpebreu les costelles, poseu-les a la plata del forn amb les patates i afegiu-hi unes branquetes de romaní, la canyella i una cabeça d'alls tallada per la meitat en horitzontal.
- Regueu la carn amb un raig d'oli i introduïu-la al forn, preescalfat a 190°. Coeu-la durant uns 30 minuts, fins que estigui ben daurada.
- Retireu la plata del forn i pinteu la carn, encara calenta, amb la mel. Serviu-la amb les patates.
- Ho podeu acompanyar d'unes fulles tendres d'espinacs.
Accedeix al teu compte personal per a revisar l’estat de les teves orders o comprar qualsevol article d’aquesta web.
Si todavía no tienes una cuenta de usuario, utiliza esta opción para acceder al formulario de registro.
Al crear el teu compte a Super U Andorra podràs:
El teu formulari ha estat enviat amb èxit. Pots mirar el teu correu electrònic amb la confirmació del teu registre.
Gràcies per confiar en nosaltres.
La teva llista de compra ha estat guardada correctament, podràs accedir a la mateixa des del botó “Les meves llistes.
El teu mail s'ha enviat amb èxit. Gràcies per confiar en nosaltres!
Si us plau intenteu de nou.