RECEPTES

CEVICHE DE TONYINA

INGREDIENTS 2 PERSONES

  • 1 Kg de tonyina fresca.
  • 1 Ceba morada.
  • 2 Tomàquets grossos.
  • 10 Llimes.
  • 3 Branquetes de coriandre.
  • 1 Ají limo o ají (opcional).
  • Sal.

PREPARACIÓ:

  • Comenceu pelant i tallant la ceba en rodanxes molt fines.
  • Col·loqueu-les en un recipient, afegiu-hi sal i cobriu-les amb aigua tèbia, i ho deixeu reposar durant 10 minuts.
  • Mentrestant, talleu la tonyina en daus i els poseu en una plata o recipient de vidre.
  • Talleu també el tomàquet en cubs i piqueu el coriandre al gust; ncorporeu-ho tot al recipient del peix.
  • Talleu en rodanxes molt primes l'ají limo o ají groc per donar-hi el característic gust picant.
  • Un cop la ceba s'hagi suavitzat, coleu-la, esbandiu-la amb aigua freda i afegiu-la al recipient amb la resta d'ingredients.
  • Hi podeu afegir alvocat també. Saleu-ho al gust, barregeu-ho i espremeu-hi unes 10 llimes, fins que el suc cobreixi tots els ingredients.
  • El cítric macerarà el peix, i això farà que es cogui lleugerament.
  • Tapeu-ho i deixeu-ho reposar a la nevera entre 10 i 15 minuts.
  • Serviu-ho acompanyat d'uns xips o unes torrades.
 

altres receptes

POLLASTRE AMB HERBES A LA LLIMONA

PER A 4 PERSONES

Veure més

DAIQUIRI DE MADUIXA

Així de fàcil

Veure més
Loading...