fbpx
Configurar les cookies

Utilitzem cookies per ajudar-vos a navegar de manera eficient i realitzar determinades funcions. Trobareu informació detallada sobre totes les galetes a cada categoria de consentiment a continuació.

Les cookies que es classifiquen com a "Necessàries" s'emmagatzemen al vostre navegador ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc.... 

Sempre Actives

Són cookies necessàries per habilitar les funcions bàsiques d'aquest lloc, com ara proporcionar un inici de sessió segur o ajustar les vostres preferències de consentiment. Aquestes cookies no emmagatzemen cap dada d'identificació personal.

Aquestes cookies s'utilitzen per oferir més funcions com el xat en línia, vídeos i xarxes socials.

No hi ha cookies per mostrar

Aquestes coockies s'utilitzen per disposar d'informació estadística sobre la nostra web. Les utilitzem mesurar i millorar-ne el rendiment.

No hi ha cookies per mostrar

Les cookies de rendiment s'utilitzen per entendre i analitzar els índexs clau de rendiment del lloc web que ajuden a oferir una millor experiència d'usuari per als visitants.

No hi ha cookies per mostrar

Aquestes cookies s'utilitzen per terceres empreses a través de la nostra web per crear un perfil bàsic dels seus interessos i mostrar anuncis rellevants en altres llocs web.

No hi ha cookies per mostrar

RECEPTES

SALSA CHIMICHURRI

Ingredients:

  • 10 g d’orenga
  • 3 g d’ají molt
  • 1 gra d’all picat
  • 1 g de pebre negre molt
  • 2 g de pebre roig dolç molt
  • 2 g de sal fina
  • 10 g de julivert fresc picat
  • 40 ml d’aigua calenta
  • 40 ml de vinagre de vi
  • 20 ml d’oli de gira-sol
  • 20 ml d’oli d’oliva

Preparació:

  • Piqueu tots els ingredients secs amb ganivet fins a obtenir una textura molt fina.
  • Col·loqueu els ingredients secs en un recipient, hidrateu-los amb aigua calenta a punt de bullir i deixeu-los reposar durant 10 minuts perquè tornin (gairebé) al seu estat natural, abans d’assecar-se.
  • Afegiu-hi l’all molt i el vinagre i barregeu-ho. Incorporeu-hi els olis i, finalment, el julivert picat. Barregeu tots els ingredients.
  • Es recomana deixar-ho reposar un dia per potenciar-ne els sabors, però també es pot consumir al moment.

altres receptes

VIEIRES A LA PARMESANA

El contrast perfecte entre la cremositat i el punt cruixent al forn.

Veure més

PEBROTS FARCITS DE CARN PICADA

Gaudeix d'uns pebrots farcits de carn picada, una explosió de sabors a cada mos.

Veure més
Loading...
Protected by