fbpx
Configurar les cookies

Utilitzem cookies per ajudar-vos a navegar de manera eficient i realitzar determinades funcions. Trobareu informació detallada sobre totes les galetes a cada categoria de consentiment a continuació.

Les cookies que es classifiquen com a "Necessàries" s'emmagatzemen al vostre navegador ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc.... 

Sempre Actives

Són cookies necessàries per habilitar les funcions bàsiques d'aquest lloc, com ara proporcionar un inici de sessió segur o ajustar les vostres preferències de consentiment. Aquestes cookies no emmagatzemen cap dada d'identificació personal.

Aquestes cookies s'utilitzen per oferir més funcions com el xat en línia, vídeos i xarxes socials.

No hi ha cookies per mostrar

Aquestes coockies s'utilitzen per disposar d'informació estadística sobre la nostra web. Les utilitzem mesurar i millorar-ne el rendiment.

No hi ha cookies per mostrar

Les cookies de rendiment s'utilitzen per entendre i analitzar els índexs clau de rendiment del lloc web que ajuden a oferir una millor experiència d'usuari per als visitants.

No hi ha cookies per mostrar

Aquestes cookies s'utilitzen per terceres empreses a través de la nostra web per crear un perfil bàsic dels seus interessos i mostrar anuncis rellevants en altres llocs web.

No hi ha cookies per mostrar

RECEPTES

POLLASTRE AMB HERBES A LA LLIMONA

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

  • 4 pits de pollastre
  • 500 g de patates petites, tallades per la meitat
  • Sal i pebre
  • 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • 4 cullerades de mantega
  • 4 grans d'all, picats
  • 2 cullerades de suc de llimona, més 1 llimona, en rodanxes fines
  • 1 cullerades de fulles de farigola fresca, més 4 branquetes
  • 1 culleradetes de romaní fresc picat
  • 1 culleradetes d'orenga
  • Julivert fresc picat, per a decorar

PREPARACIÓ

  • Preescalfeu el forn a 220 °C. Salpebreu el pollastre. En una paella gran a foc mig-alt, escalfeu 1 cullerada d'oli, i coeu el pollastre fins que estigui daurat. Gireu-lo i coeu-lo 2 minuts més, i després transferiu-lo a un plat.
  • Abaixeu el foc. Incorporeu la mantega a la paella, removent-la perquè es fongui. Afegiu l'all i sofregiu-lo. Afegiu el suc de llimona i traieu la paella del foc. Aboqueu la barreja de mantega en un bol resistent a l'escalfor i agregueu-hi fulles de farigola, romaní i orenga. Salpebreu-ho.
  • Incorporeu les patates i les 2 cullerades restants d'oli a la paella. Salpebreu-les i barregeu-les bé. Transferiu la paella al forn i deixeu-les coure fins que estiguin lleugerament daurades, uns 30 minuts.
  • Remeneu les patates i col·loqueu-hi rodanxes de llimona, farigola i el pollastre al damunt. Torneu-ho a enfornar fins que el pollastre estigui ben cuit i les patates tendres, tendres, 15 minuts aproximadament. Serviu-ho amb la salsa de mantega escampada sobre el pollastre i les patates i empolvoreu-ho amb julivert.

altres receptes

VIEIRES A LA PARMESANA

El contrast perfecte entre la cremositat i el punt cruixent al forn.

Veure més

PEBROTS FARCITS DE CARN PICADA

Gaudeix d'uns pebrots farcits de carn picada, una explosió de sabors a cada mos.

Veure més
Loading...
Protected by