fbpx

RECEPTES

VIEIRES A LA PARMESANA

Ingredients:

  • 9 vieires netes
  • 20 ml de suc de llimona
  • 10 ml de salsa Worcestershire
  • 5 g de julivert
  • 20 g de mantega
  • 75 g de parmesà
  • Sal
  • Pebre negre molt

Preparació:

  • Netegeu bé les vieires i retireu-les de la closca. Renteu-les amb aigua i torneu-les a col·locar dins la closca. Afegiu-hi el suc de llimona, la salsa Worcestershire, el julivert, un polsim de sal i un de pebre negre molt.
  • Escalfeu el forn a 200 °C.
  • Talleu nou daus de mantega i col·loqueu-los a sobre les vieires. Cobriu-les amb formatge parmesà ratllat de manera generosa.
  • Introduïu les vieires al forn, prèviament escalfat a 200 °C, i deixeu-les coure durant cinc minuts.
  • Passat aquest temps, traieu les vieires del forn i col·loqueu-les en una safata.
  • Serviu-les de seguida decorades amb rodanxes de llima.

altres receptes

PEBROTS FARCITS DE CARN PICADA

Gaudeix d'uns pebrots farcits de carn picada, una explosió de sabors a cada mos.

Veure més

TÀRTAR DE SALMÓ I POMA

Deixa't temptar pel Tàrtar de salmó i poma: un plat deliciós per fer aquestes festes de Nadal

Veure més
Loading...