fbpx

RECEPTES

SALMOREJO SENSE PA

Ingredients:

  • 600 g de tomàquets de branca
  • 1 gra d'all
  • 40 ml d'oli d'oliva
  • 1 ou
  • Sal
  • Vinagre de xerès

Preparació:

  • Renteu bé els tomàquets i assequeu-los. Talleu-los a trossets i afegiu-hi mitja culleradeta de sal. Remeneu-los bé i col·loqueu-los en un colador, amb un bol a sota. Espereu 15 minuts que s’hagin escorregut; si cal, pressioneu-los lleugerament de tant en tant perquè acabin d’expulsar tota l’aigua.
  • Bateu els tomàquets, el gra d’all pelat, mitja cullerada de vinagre i l'ou cuit fins que tots els elements es barregin. Després, afegiu-hi l’oli d’oliva a poc a poc. Continueu batent fins que quedi una crema homogènia.
  • Si cal, rectifiqueu de sal i deixeu-ho a la nevera un parell d'hores, i ja estarà a punt.
  • Acompanyeu-ho amb ou dur i pernil salat.

altres receptes

VIEIRES A LA PARMESANA

El contrast perfecte entre la cremositat i el punt cruixent al forn.

Veure més

PEBROTS FARCITS DE CARN PICADA

Gaudeix d'uns pebrots farcits de carn picada, una explosió de sabors a cada mos.

Veure més
Loading...