fbpx
Configurar les cookies

Utilitzem cookies per ajudar-vos a navegar de manera eficient i realitzar determinades funcions. Trobareu informació detallada sobre totes les galetes a cada categoria de consentiment a continuació.

Les cookies que es classifiquen com a "Necessàries" s'emmagatzemen al vostre navegador ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc.... 

Sempre Actives

Són cookies necessàries per habilitar les funcions bàsiques d'aquest lloc, com ara proporcionar un inici de sessió segur o ajustar les vostres preferències de consentiment. Aquestes cookies no emmagatzemen cap dada d'identificació personal.

Aquestes cookies s'utilitzen per oferir més funcions com el xat en línia, vídeos i xarxes socials.

No hi ha cookies per mostrar

Aquestes coockies s'utilitzen per disposar d'informació estadística sobre la nostra web. Les utilitzem mesurar i millorar-ne el rendiment.

No hi ha cookies per mostrar

Les cookies de rendiment s'utilitzen per entendre i analitzar els índexs clau de rendiment del lloc web que ajuden a oferir una millor experiència d'usuari per als visitants.

No hi ha cookies per mostrar

Aquestes cookies s'utilitzen per terceres empreses a través de la nostra web per crear un perfil bàsic dels seus interessos i mostrar anuncis rellevants en altres llocs web.

No hi ha cookies per mostrar

RECEPTES

CEVICHE DE TONYINA

INGREDIENTS 2 PERSONES

  • 1 Kg de tonyina fresca.
  • 1 Ceba morada.
  • 2 Tomàquets grossos.
  • 10 Llimes.
  • 3 Branquetes de coriandre.
  • 1 Ají limo o ají (opcional).
  • Sal.

PREPARACIÓ:

  • Comenceu pelant i tallant la ceba en rodanxes molt fines.
  • Col·loqueu-les en un recipient, afegiu-hi sal i cobriu-les amb aigua tèbia, i ho deixeu reposar durant 10 minuts.
  • Mentrestant, talleu la tonyina en daus i els poseu en una plata o recipient de vidre.
  • Talleu també el tomàquet en cubs i piqueu el coriandre al gust; ncorporeu-ho tot al recipient del peix.
  • Talleu en rodanxes molt primes l'ají limo o ají groc per donar-hi el característic gust picant.
  • Un cop la ceba s'hagi suavitzat, coleu-la, esbandiu-la amb aigua freda i afegiu-la al recipient amb la resta d'ingredients.
  • Hi podeu afegir alvocat també. Saleu-ho al gust, barregeu-ho i espremeu-hi unes 10 llimes, fins que el suc cobreixi tots els ingredients.
  • El cítric macerarà el peix, i això farà que es cogui lleugerament.
  • Tapeu-ho i deixeu-ho reposar a la nevera entre 10 i 15 minuts.
  • Serviu-ho acompanyat d'uns xips o unes torrades.
 

altres receptes

VIEIRES A LA PARMESANA

El contrast perfecte entre la cremositat i el punt cruixent al forn.

Veure més

PEBROTS FARCITS DE CARN PICADA

Gaudeix d'uns pebrots farcits de carn picada, una explosió de sabors a cada mos.

Veure més
Loading...
Protected by